Оптимизация на уеб-сайт
delim_brown1

seo-png-images

Оптимизацията на сайт е сложен комплекс от техники, които се прилагат за повишаване рейтинга на сайта в търсещите системи. Оптимизацията на уебсайта за търсачки подобрява и облекчава условията за намиране на страниците на вашия сайт от търсещите системи, а качествено и щателно проведената оптимизация на сайта ще помогне да покаже на търсачките, че вашата страница е релевантна на запитванията на предполагаемите потребители за вашите стоки или услуги.

“Медия Плей” ЕООД провежда професионална сео оптимизация на сайтове за търсачки. Оптимизацията на сайта, която ще ни доверите ще изстреля вашия сайт в първите резултати от търсене в търсачките по зададени ключови думи.

Нашите сео специалисти използват в своята работа основните принципи на действие на търсачките. За това в началото се провежда подбор на семантичнко ядро на уеб сайта, т.е. основните ключови думи, а след това се провежда оптимизация по тези думи.

Ние Ви предлагаме да проведете оптимизация на сайта, а след нея гарантираме, че вашият уеб сайт ще се окаже на първите места в търсачките по ключови запитвания, което ще обезпечи за вас приток на целева аудитория.
Ако Вие поръчате сайта си от нулата (вижте тук за изработка на сайт) – то ние ще създадем за него нужната структура за оптимизация. Ако Вие сте се обърнали към нас с поръчка да вдигнем Вашия ресурс на предни позиции в търсещите системи, то на нашите специалисти е възможно да се наложи да изменят наличната структура на сайта.
Пълното и детайлно описание на процеса по оптимизация на сайт предлагат твърде малко студия за уеб дизайн . И работата не е в тайната на самите оптимизатори или в тайнствата на процеса, наречен „seo оптимизация на сайт”. Просто огромния обем информация и взаимно изключващите се способи и техники за сео оптимизация поражда множество пътища към достигане на успеха в дадения процес.
Далеч не всяко студио за уеб дизайн е способно да обезпечи пълни позиции в търсещите системи (търсачки) за своите клиенти. Някои така и не изпълняват дадените на клиента обещания, като обикновено се аргументират с това, че търсещите системи (търсачки) постоянно менят алгоритмите за индексация на страниците. Това не е точно така. Всичко зависи от опита на компанията, квалификацията и грамотността на нейните специалисти.
Фирма Медия Плей ЕООД гарантира, че след проведена оптимизация на сайт, той ще се намира в първата десетка.

С помощта на нашите специалисти вашият проект ще стане лидер в търсещите системи (търсачки).

Какви са основните етапи по оптимизацията на сайт?

 • Анализ на сайтовете на конкуренцията;
 • Подбор на ключови думи (формиране на семантично ядро);
 • Оптимизация на структурата на сайта, уплътняване на текстовете с ключови думи, оптимизиране на метатаговете на уеб сайта;
 • Регистрация на сайта в търсещите системи;
 • Регистрация на сайта в тематични и нетематични каталози, справочници, директории;
 • Организация на обмен на линкове;
 • Покупка на линкове от страници на тематични и нетематични ресурси;
 • Обработка на данни от статистика, анализ на информацията;
 • Даване на отчет.

Преимуществата на оптимизацията за търсещи системи пред различните видове интернет реклама:

 • Оптимално съотношение цена / качество;
 • Привличане на целевата аудитория;
 • Възможност за обхващане на цяла територия на страната за кратък промеждутък от време;
 • Резултатите се запазват дълго време след края на работата (в зависимост от нивото на конкуренцията);
 • Осезателен резултат (заявки от сайта, рязко увеличаване количеството позвънявания, ръст в посещаемостта на сайта).

При интерес от Ваша страна, може да се свържете с нас