Разработка на мобилни приложения за Android мобилни устройства
delim_brown1

android-logo

Консултиране и проектиране на приложението

Можете да разчитате на нашият екип да Ви съдейства при проектирането на визия, структура и функционалност, които ще бъдат заложени в приложението, където при проектирането всеки екран и съставляващите го елементи и опции, които ще са достъпни за потребителите (така нареченият mock-up).

Дизайн на приложението

При изграждането на визуалната концепция на всяко приложение се взимат под внимание особеностите на средата за която то се разработва (iOS и Android) и разбира се устройствата за които ще е предназначено, за да се съобразят нужните резолюции.

Програмиране

След като имаме завършена дизайн концепцията преминаваме към програмиране на приложението, използвайки iOS SDK и/или Java и Android SDK в зависимост от насочеността на приложението.

 

Тест

Държим на доброто качество, което налага влагането на съществен ресурс в пълни тестове на всички продукти, които Екзисто реализира. За да сме сигурни, че Вие получавате професионално изработено приложение, ще проведем тестове на визия и функционалност на наличните симулатори и реални устройства, като iPod, iPhone, iPad, Android и други.

 

Одобрение и публикуване на приложението

Без значение дали е iOS приложение или Android, то следва да бъде одобрено съответно от App Store или от Android Market. Можете да разчитате на екипа ни за изпращането на приложението за преглед и одобрение и на двете платформи. Екипа ни познава стандартите и правилата за създаване и одобрение на приложения, поради което те биват бързо одобрени и приложени на платформата за продажба или изтегляне от потребителите.

 

Промотиране на приложението

Маркетинговият ни екип има разработена специална стратегия за промотиране на мобилни приложения – потърсете ни и ще се радваме да представим тази услуга за Вас.

Мобилната версия на уеб сайт често предлага същата визия, както и вашият уеб сайт, но по-олекотена по отношение на графични елементи, анимация и други, които биха били по-трудни за преглед от мобилно устройство.

Добрата практика изисква при изграждането на мобилна версия на уеб сайт да се предвиди тази функционалност, която е основна тема и предмет на дейност на компанията, за да улеснява потребителите при прегледа й.

 

При интерес от Ваша страна, може да се свържете с нас