Компютърна поддръжка
delim_brown1

Фирма Медия Плей ЕООД предлага професионално и надеждно обслужване на работни станции и сървъри за вашия офис, което ще гарантира безпроблемната работа на вашия екип и бизнес. Чрез заплащането на фиксирана месечна такса екип от специалисти ще се грижи зa работоспособността на вашите системи и отстраняването на проблеми. Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на системите ви.

pcsupport

СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВАШИЯ ОФИС

Нашата абонаментна поддръжка е изключително гъвкава за малкия и среден бизнес, защото получавате професионална техническа помощ без това да повиши разходите на вашата дейност, а заедно с това ви дава спокойствие за максимално бърза реакция за отстраняване на хардуерни и софтуерни проблеми.

Ние ще бъдем вашият специализиран IT отдел “под наем”  за качествена инсталация и поддръжка на вашите инфрастуктура и мрежа, компютри и периферия, спестявайки ви всички трудности, оптимизирайки разходите и повишавайки ефективността. С тази идея сме разработили индивидуални пакети за абонаментна поддръжка.

 

При интерес от Ваша страна, може да се свържете с нас